Sak / Forespørsel   e-post   Ansvarlig eller med tilgang

Generelle forespørsler   post@askoy-seilforening.no   Håvard K. Berge (Styrets leder)

Styrelelaterte forespørsler, forslag til saker   leder@askoy-seilforening.no   Håvard K. Berge (Styrets leder)

Regnskap, faktura, medlemsregister, inn- og utmelding   regnskap@askoy-seilforening.no   OME men skal flyttes til:
Runar Ulriksen - Regnskapsansvarlig (Nestleder Merkantil)

Bestilling av lokaler, overnatting, rorbuer   booking@askoy-seilforening.no   Ove Jonny Flatnes - Bookingansvarlig

Alt vedrørende havn, fortøyning, strøm. Booking av båthall.
Havneplass skal søkes gjennom X:marina (kun medlemmer)
  havn@askoy-seilforening.no   Håvard K. Berge - (Styrets leder)

Vedrørende bygg, innmelding av vedlikeholdsbehov osv.   post@askoy-seilforening.no

Bestilling av kranopptak   kran@askoy-seilforening.no   Knut Erik Hjort - Kranansvarlig